lauantai 23. huhtikuuta 2011

Graafista ilmettä

Tällä hetkellä kovasti paljon tykkään yksinkertaisista ja musta- valkoisista tauluista, tekstiileistä.. Lisäksi haluaisin paljon sekoitella väreillä, ihan hullujakin yhdistelmiä. Valkoiset, mustat pinnat ja tehostevärit, nam! 


 Haaveilen myös Theresen tekstitauluista, melko suolaiset hinnat vaan laittavat harkitsemaan ostosta tarkempaan.    
   Tässä odotellessa olen väsänyt muutaman taulun ihan itse, muutama kehys jäi ylikin, niihin ajattelin jotain vielä väsäillä.











  Ja sitten kahvikuppi-neuroosiin, nyt on hankittu muutama kupponen taas kokoelmiin lisää Marimekolta, yksväristä servettiä ei ollut, mutta tämäkin kävi kyllä ihan kivasti.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Mistä on onni tehty?





Kauniista aurinkoisista päivistä, kävelyretkistä, haaveilusta ja unelmien toteutumisesta, niistä on onnelliset päivät tehty.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Virvon varvon

Huovutuskurssia, migreeniä ja lähipiirin virpomista.. Siitä on tämä ihanan lämmin ja aurinkoinen viikonloppu tehty.


  Meillä jännitetään ihan kympillä tonttiasioita seuraavilla viikoilla, pitäkäähän peukkuja..!
 Muksaa viikkoa teille kaikille ja aurinkoisia päiviä!














torstai 14. huhtikuuta 2011

Varakoti no.2

 
  En kyllä vieläkään sisäistä että muutto on ihan kohta käsillä. Helpompi olisi ollut lähteä kun maass on hanki ja kiveytykset vain muistoissa.. Nyt lumien myötä paljastuu meidän viihtyisä puutarha, kymmeniä vuosia vanhat puut, rekkalavallinen kiviä, joita on eräskin ilta pihalla kannettu.
 Ja kirsikkapuu, samanlaista ei ole, eikä tule minun elinikänäni enää.


  Koti on ollut turvasatama monissa myrskyissä. Yhdessä olemme nähneet monia iloja ja surujakin.
    Järki muistuttaa jäljellä olevista remonteista, huoneista joita ei ole riittävästi ja joita on yritetty tehdä tiloihin joita ei asuintiloiksi ole alunperin edes tarkoitettu. Suuri talo ja suuret asumiskulut vanhassa talossa, pieni jääkaappipakastin suurelle perheelle, yksi vessa kahdeksalle hengelle, pitkät koulumatkat ja ja ja.. Ja silti sydän on vielä ihan täällä kotona.


 Onhan uusi talo aina uusi, matkat lyhenevät, energiatehokkuus paranee, tilankäyttö järkeistyy ja oikeesti tuntuu että edessä on ihan oikea seikkailu, koti on siellä missä sydän on!


Tässä on meidän seuraava majapaikka uuden talon valmistumista odotellessa.
  Ihan kivaa suunnitella taas sisustusta. 
Tapetteja tms. emme tule tähän väliaikaiskotiin tietenkään laittamaan, joten fiilis pitää luoda tekstiilien, taulujen ym. keinoin, pääsis pian jo sisustelemaan :-)

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Odottavan aika

    Nyt on ihan pakko kertoa, että melkoinen ihme on tapahtunut.
Minä, maailman suurin hätähousu ja kevään odottaja, en ole ollenkaan ollut malttamaton tämän kevään myöhästelyn takia, mikä on kyllä tosi outoa,
    kun on niin monta muutakin asiaa, mitä odottaa, niin kevät ja kesä on niistä se varmin joka sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin, muut asumiseen/rakentamiseen liittyvät asiat luultavasti selviää tulevina keväisinä päivinä.

JA ensimmäinen niistä selvisikin alkuviikosta; asumisoikeusasunto tästä läheltä on nyt varattu meille, paperihässäkkää vielä. Muttamaan aletaan näillä näkymin toukokuun 6. päivän jälkeen. Jotenkin epätodellinen olo, että tässä talossa asustellaan viimeistä kokonaista kuukautta.. 
  Onni on että sijaisasunto on kiva,  makuuhuoneita melkein riittävästi ja siitä saa tehtyä kodin rakennusajaksi. 

 Muuttoa siis suunnittelemaan ja se on kyllä kamalaa puuhaa, yäk.

Ihanaa  loppuviikkoa ja kesän odotusta myös teille!